Over Nick

Ik ben een freelance webdesigner en een WordPress developer en volg op dit moment met veel plezier de opleiding Communication and Multimedia Design.

Graag stel ik me even voor. Mijn volledige naam is Nick Albregtse en ben geboren op 11 april 1994. Oja op de dag van mijn geboorte stond dit plaatje op nummer één in de hitlijsten.

Twee jaar geleden heb ik mijn MBO diploma als Interactief Vormgever succesvol afgerond. Ik ben van mening dat je altijd voor het hoogst haalbare moet gaan, dat is ook een van de redenen dat ik door ben gaan studeren op het HBO. Dat ik voor het hoogst haalbare ga is ook terug te zien op mijn cijferlijst. Een 'zesjes mentaliteit' heb ik zeker niet.

Ik wil mijzelf profileren op het gebied van Visual Designer en Front-end developer. Hetgeen dat ik ontwerp wil ik namelijk ook kunnen realiseren.

Alleen een eindresultaat laten zien houd ik niet zo van, een ontwerp of product gaat verder dan dat. Ik heb er daarom voor gekozen om het werk en werkproces in detail te beschrijven.

Ik maak dingen waar ik trots op ben en elke dag hoop ik het internet een stukje mooier te maken. Ik heb al geruime tijd ervaring en mijn CV is hier te downloaden